Haal in 2 weken je A diploma bij Calypso Sport in Het Sporthuis Abcoude

Hoe gaat dat in zijn werk? We hebben gedurende 14 dagen elke dag les van 09:00-13:00 uur in de zomervakantie. Andere vakanties zal het zwemmen zijn van 12:00-16:00.  Op zaterdag start er een 2 wekencursus, dus de startmogelijkheden staan hieronder vermeld, van zaterdag t/m vrijdag 14 dagen. 

Voorafgaand aan de cursus nodigen wij u en uw zoon/dochter uit voor een introductie les. In deze korte les willen wij jullie graag ontmoeten, geven wij verdere informatie over wie wij zijn en welke methodes wij hanteren voor de vakantiecursus en gaan wij kijken of uw zoon/dochter watervrij genoeg is om deel te kunnen nemen aan de zomervakantie cursus.

We houden 3 x een uur les en 2 x  een pauze van een half uur waarin de kinderen onder begeleiding spelen en hun meegebrachte eten en drinken nuttigen op een stoeltje langs het bad. De ouders brengen hun kind naar de les, gaan dan weg en komen een kwartier voor het einde van de les weer terug om de vorderingen van hun kind te bekijken en om na afloop nog even contact te kunnen hebben met de zweminstructeur(trice). Het diplomazwemmen plannen we op de laatste vrijdag van de cursus . Kinderen die nog niet het A-diploma kunnen halen mogen vervolgens kosteloos dooroefenen, op een in overleg te bepalen tijdstip, waarna alsnog afgezwommen kan worden voor het A-diploma. Dit valt onder de diplomagarantie*.

Voor wie is de 2 wekensnelcursus geschikt?

Voor alle stoere kinderen vanaf 5 jaar die watervrij zijn en dus niet bang voor water. Die graag springen, spetteren en onder water durven. Je hoeft nog niet te kunnen zwemmen, maar als je al zwemles hebt gehad is dat een voordeel.

Gevorderde zwemmer? Ben je een gevorderde zwemmer of heb je al een tijdje zwemles gehad? Dan is het wellicht mogelijk om in slechts 1 week je diploma te halen. Kijk hier voor meer info.


Ben je geinteresseerd? Schrijf je kind dan nu in. We nodigen jullie dan uit op een introductiemiddag waar we kijken of de cursus geschikt is. Naast de 2 wekencursus in de zomervakantie houden we ook nog diverse andere soorten snelcursussen of reguliere zwemlessen zoals:

Vakantie cursussen:

2 weken snelcursus elke dag 4 uur les € 1025,00 (de minimum leeftijd voor de cursus is 5 jaar)
1 weekse versnelde eindfase € 495,00 (7 dagen les plus diplomazwemmen, alleen voor gevorderde zwemmers)

Overige cursussen:
3 maanden cursus 1 dag per week 4 uur les € 925,00 (de minimum leeftijd voor de cursus is 5 jaar)

5 maanden cursus 1 dag per week 2 uur les € 925,00 (de minimum leeftijd voor de cursus is 4,5 jaar)

 Hieronder zie je een overzicht van de geplande vakantiecursussen voor komend seizoen:


Zomervakantie 2024:

A1 Eerste & tweede week zaterdag 20 juli t/m vrijdag 2 augustus Alleen reservelijst plekken beschikbaar 9:00 – 13:00 uur
A2 Tweede & derde week zaterdag 27 juli t/m vrijdag 9 augustus open voor inschrijving 9:00 – 13:00 uur
A3 Derde & vierde week zaterdag 3 augustus t/m vrijdag 16 augustus open voor inschrijving 9:00 – 13:00 uur
A4 Vierde & vijfde week zaterdag 10 augustus t/m vrijdag 23 augustus open voor inschrijving 9:00 – 13:00 uur
A5 Vijfde & zesde week zaterdag 17 augustus t/m vrijdag 30 augustus open voor inschrijving 9:00 – 13:00 uur

 

 

Naast de A cursussen hebben we ook diverse B – en C snelcursussen in de schoolvakanties.

Klik op OctoHank om in te schrijven
Zwem je al bij ons? Of sta je al ingeschreven? Dan hoef je niet een nieuw formulier in te vullen. Een mailtje sturen volstaat. Dat scheelt weer inschrijfgeld.

*De diplomagarantie geldt alleen wanneer alle eventuele gemiste lessen zijn ingehaald voor het einde van de cursus.