Als je reguliere zwemlessen volgt voor diploma A B of C of voor een van de zwemvaardigheidslessen dan betaal je een contributie die gebaseerd is op een gemiddelde van drie en een half uur per maand.

Hoe ziet dat er uit in de praktijk?

De ene maand heb je 4 lessen, de andere maand 3. Op een maand van 2 lessen volgt altijd een maand van 5 lessen. In de schoolvakanties is er geen les. Daar heb je dan ook niet voor betaald. In de maand juli wordt er geen contributie berekend, zo blijft het gemiddelde op 3 en een half uur per maand.

Je kunt lessen inhalen door je inhaaltegoed te gebruiken dat je hebt gekregen doordat je een gemiste les heb afgemeld of je koopt via de webkassa extra inhaaltegoed.

Wanneer je extra les wilt, maar geen inhaaltegoed door afmeldingen hebt kun je via de webkassa extra inhaaltegoed kopen. Zo kun je zelf de weg naar het diploma versnellen.

Inhaaltegoed verkregen door afgemelde lessen worden niet met geld gecompenseerd. Je kunt alleen maar inhalen als er geen achterstallige betaling is.

Algemene voorwaarden:

De algemene voorwaarden van de maand contributie is per automatisch incasso, de contributie wordt maandelijks afgeschreven. Mocht u geen gebruik meer willen maken van de zwemlessen dan dient u schriftelijk op te zeggen. Wij hanteren een opzegtermijn van 1 maand.

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.