Ben je op zoek naar een zwembad waar je banen kunt zwemmen? Dan ben je aan het goede adres bij Calypso Sport. In Het Sporthuis Abcoude is Calypso Sport gevestigd en daar kun je in ons grote bad heerlijk banen zwemmen. Zwemmen is dé perfecte manier om fit en gezond te blijven, welke leeftijd je ook hebt. Tijdens banen zwemmen krijgt je lichaam niet alleen een boost, ook kun je al je gedachten even verzetten. Het Sporthuis ligt direct naast NS Station Abcoude en is dus perfect te bereiken. Bij het banenzwemmen in de ochtend is het mogelijk een “koffie to go” mee te nemen of deze in onze koffiehoek te nuttigen.  Ook voor mensen die liever in de middag sporten bieden wij mogelijkheden. Bij het lunchzwemmen is het restaurant “De Sprong” geopend waar je na afloop van het zwemmen heerlijk kunt lunchen. Hun openingstijden kan je vinden op www.desprongabcoude.nl

Banen zwemmen voor iedereen

Het zwemmen van baantjes is naast dat het leuk en ontspannend is, ook nog eens hartstikke gezond. In het water ben je lichter en flexibeler en daarom is het ook goed voor alle leeftijden. Of je nu 90 bent of 10, het is altijd een feestje. Ook wanneer je zwanger bent of aan het revalideren bent na een blessure of operatie is banen zwemmen een goede manier om in beweging en soepel te blijven.

Tarieven banen zwemmen

Bij de receptie van het zwembad kun je gemakkelijk een kaartje kopen. Je kunt kiezen uit diverse opties: voor een los kaartje betaal je €5,15 en voor een 12-badenkaart €51,50. Hiermee kun je extra vaak banen zwemmen bij Calypso Sport.


Let op! Het rooster van het banenzwemmen kan in de schoolvakantie’s afwijken. 

Contact Calypso Sport

Wil je graag bij ons banen zwemmen, maar heb je nog een vraag aan ons of misschien advies nodig? Je kunt dan mailen naar info@calypsosport.nl of bellen naar: 0294-745360. Wij helpen je graag!