Een carriere in het zwembad?

Ons opleidingsinstituut maakt van jou een professionele zweminstructeur

Wij leiden instructeurs op voor onze eigen accommodaties Walderveenbad Loosdrecht en Calypsosport Abcoude, maar ook voor andere zwemaccommodaties.

De opleiding bestaat uit een interne stage, je draait mee met de zwemlessen en krijgt persoonlijke begeleiding van een van onze zweminstructeur. Na enige ervaring geef je onder begeleiding zwemles. Daarnaast volg je een aantal theorielessen, waar je aanvullend op je zelfstudie, uitleg krijgt over onder meer zwemlesmethodes, didactiek en biomechanica. Gedurende de opleiding volg je intern ook nog 2 andere cursussen, Te weten, EHBO inclusief reanimatie en Zwemmend Redden Zwembaden, waar je onder meer reddingshandelingen leert uitvoeren in het zwembad. Na inleveren van je stageverslag en je competentieopdrachten wordt jouw opleiding afgerond met een mondeling groepsgesprek waarna je een officieel certificaat lesgever ZwemABC van de Nationale Raad voor de Zwemveiligheid ontvangt Afhankelijk van je eigen studietempo kun je deze opleiding in 3- 6 maanden volgen. De eerstvolgende opleiding start in september 2023 Rond je de opleiding met goed gevolg af en kom je dan minimaal 2 jaar bij ons in Loosdrecht of Abcoude 2 jaar parttime of fulltime werken, dan is de volledige opleiding inclusief EHBO en Zwemmende Redden Zwembaden, gratis

Ben je geïnteresseerd, en heb je affiniteit met zwemmen en met kinderen, vraag dan verdere informatie aan via de mail of telefonisch via 0294745360.