19 juli 2021
Abcoude Mini Olympics

Deze zomer lekker bewegen en kennis maken met verschillende sporten? Dat kan tijdens de Abcoude Mini Olympics! Voor jong en oud wordt er deze zomer wel iets georganiseerd in Het Sporthuis Abcoude. Kijk snel verder en schrijf je in.

Deze zomervakantie organiseren enkele verenigingen en Calypso Sport met de hulp van de Stichting de Abcoude Mini Olympics. Lekker sporten en plezier staan centraal. Iedereen is van harte welkom hieraan mee te doen!

Inschrijven
In verband met de coronamaatregelen is vooraf inschrijven verplicht. Voor deelname aan de clinics wordt een vergoeding van € 4,50 gevraagd.

Waterpolo | Zwemtechnieken | Snorkelen & duiken | Badminton | Kinderyoga | Free running | Kleurenturnen | Basketbal | 65-plus lunch
——————————————————————————————————–
Wees er op tijd bij en schrijf je direct in voor de clinic van jouw keuze! Moeite met kiezen? Dan mag je je natuurlijk ook voor meerdere clinics inschrijven!
Datum: maandag 16 augustus
Tijd: 18.30 – 21.00 uur

Clinic Zwemslagverbetering
Tijdens deze clinic voor jong en oud leer je op je eigen niveau hoe je echt snel door het water kunt. Ook leer je hoe je een vlotte start maakt en hoe je een keerpunt optimaal kunt maken. Voor volwassenen ligt de focus op zwemtechnieken. De training voor jongeren zit vol met leuke behendigheidspelletjes. Natuurlijk mogen de volwassenen daar ook aan meedoen als ze willen. De clinic eindigt met een sportieve wedstrijd onderwaterzwemmen, snelzwemmen en estafette.Voor alle leeftijden 
> Direct aanmelden
Datum: vrijdag 20 augustus
Tijd: 18.30 – 21.00 uur

Clinic Kennismaking waterpolo
Waterpolo is een van de vijf disciplines binnen de Olympische sport zwemmen en stond in 1900 voor het eerst op het programma van de Olympische Spelen. Tijdens deze clinic leer je als een ware Olympiër de controle over de bal te krijgen, leer je de juiste waterpoloborstcrawl, zodat je goed met de bal kunt zwemmen, en de eerste speltechnieken. Na de clinic volgt natuurlijk een echt partijtje waterpolo tussen de verschillende teams.Voor alle leeftijden
> Direct aanmelden
Dinsdag 3 augustus van 15.00-18.00 uur
Clinic Snorkelen en duiken

Altijd al eens willen snorkelen of duiken? Dan is dit je kans! Calypso Sport organiseert speciaal tijdens de Abcoude Mini Olympics enkele clinics, waarin je leert snorkelen en de basisbeginselen van het duiken. Ook leuk voor ouder en kind!
Snorkelen is voor alle leeftijden. Duiken kan vanaf 12 jaar.
> Direct aanmelden.
Datum: Dinsdag 17 augustus
Tijd: 13:30 uur

Clinic Kinderyoga
Met kinderyoga vinden kinderen een rustpunt in hun drukke bestaan. Tijdens deze clinic leren zij een aantal yogahoudingen, maar er wordt ook getekend en/of gedanst. De clinci wordt afgesloten met een kindermeditatie door middel van een verhaaltje of muziek.Voor kinderen vanaf 7 tot circa 12 jaar.
> Direct aanmelden
Datum: Vrijdag 23 juli
Tijd: 20.00 uur

Clinic Badminton
Badminton is een leuke en veelzijdige sport en de snelste racketsport ter wereld. Tijdens deze clinic leer je meer over de juiste badmintonslagen en spelposities. Na de clinic kun je het geleerde direct in de praktijk brengen tijdens enkele wedstrijdjes.Voor tieners van 16 jaar en volwassenen.
> Direct aanmelden
Datum: 17 en 18 augustus
Clinic Basketbal voor kinderen, tieners en volwassenen
Onder leiding van voormalige basketbalprof Henk van Norel leer je de kneepjes van het basketbal en kun je dit tijdens enkele wedstrijdjes meteen toepassen.Dinsdag 17 augustus, 19:00 en 21:00
Volwassenen
: Basistechnieken en competitievaardigheden.

Woensdag 18 augustus, 14:00 en 15:00 
Kinderen tot 10 jaar:
 Spelenderwijs kennismaken met basketbal

Woensdag 18 augustus, 15:00 en 16:30
Jeugd 10 en 16 jaar:
Skills update en competitievaardigheden.

> Direct aanmelden

Datum: Maandag 26 juli
Tijd: 13:00-16:00

Clinic Freerunning
Freerunning is een spectaculaire sport, waarbij op een vloeiende en originele manier allerlei obstakels worden gepasseerd. Met verschillende toestellen en valmatten wordt een uitdagend parcours opgebouwd. Je leert hoe je kunt klimmen, springen, balanceren en hangen. Doe je ook mee?!Voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar.
> Direct aanmelden
Datum: Vrijdag 20 augustus
Tijd: 13:00-16:00

Clinic Kleurenturnen
Leren turnen met veel variatie en persoonlijke uitdaging op je eigen niveau. Tijdens deze clinic maak je kennis met de verschillende bewegingsmethodieken die maken dat je groeit in kracht, lenigheid en coördinatie. Zo leer je bijvoorbeeld een handstand, radslag, flikflak, koprol, salto en handstandoverslag nog beter te doen.Voor meisjes en jongens van 6 tot 16 jaar.
> Direct aanmelden
Donderdag 5 augustus 12.00-14.00 uur
Gezellige lunch voor 65-plussers

Op donderdag 5 augustus wordt er een heerlijke lunch georganiseerd in De Sprong. Lekker eten, gezelligheid én de kans om met elkaar na te denken over mogelijke activiteiten voor 65-plussers in de ontmoetingsruimte in Het Sporthuis Abcoude. De Stichting en Marco Smit van De Sprong heten u om 12.00 uur van harte welkom. En als u ideeën heeft voor leuke activiteiten, horen zij dat heel graag!Liefhebbers van spelletjes kunnen na de lunch natuurlijk ook nog een kaartje leggen of rummikub spelen. Even een kijkje nemen in de sportzalen en het zwembad kan natuurlijk ook!

Kosten € 8,95
Dit is inclusief soep, een broodje, verse jus d’orange en een kop koffie of thee.
———————————————-
Met elkaar hebben we Het Sporthuis Abcoude mogelijk gemaakt en met elkaar geven we er graag een mooie invulling aan. Doet en denkt u mee?

Aanmelden kan via info@desprongabcoude.nl of 06 – 36 15 45 82

Het Sporthuis Abcoude – voor, door én met inwoners!

Direct aanmelden voor de lunch
Deel via Facebook Deel via Facebook
Tweet Tweet
Stuur door Stuur door

Het Sporthuis Abcoude is gerealiseerd door: de Stichting Zwembad Abcoude en de Stichting Abcoude Sport in samenwerking met de gemeente De Ronde Venen en met de hulp en (financiële) steun van vele inwoners, organisaties en ondernemers.

Stichting Zwembad Abcoude
Kamer van Koophandel: 411 86 868 • IBAN: NL89 INGB 0005 9919 51

Facebook
Website
Twitter
Email

 

This email was sent to rob@adeam.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Het Sporthuis Abcoude · Ds Bleekerhof 55 · Abcoude, Utrecht 1391 BJ · NetherlandsEmail Marketing Powered by Mailchimp