Abcoude Zomerspelen

Deze zomer lekker bewegen en kennis maken met verschillende sporten? Dat kan tijdens de Abcoude Zomerspelen! Voor jong en oud wordt er deze zomer wel iets georganiseerd in Het Sporthuis Abcoude. Kijk snel verder en schrijf je in.

 

 

18 juli 2022
Abcoude Zomerspelen

Deze zomer lekker bewegen en kennis maken met verschillende sporten? Dat kan tijdens de Abcoude Zomerspelen! Voor jong en oud wordt er deze zomer wel iets georganiseerd in Het Sporthuis Abcoude. Kijk snel verder en schrijf je in.

Deze zomervakantie organiseren enkele verenigingen en Calypso Sport met de hulp van de Stichting de Abcoude Zomerspelen. Lekker sporten en plezier staan centraal. Iedereen is van harte welkom hieraan mee te doen!

Inschrijven
In verband met het beperkt aantal plaatsen is vooraf inschrijven verplicht. Voor deelname aan de clinics wordt een vergoeding van € 5,00 gevraagd.

Waterpolo | Zwemtechnieken | Snorkelen & duiken | Badminton | Free running | Kleurenturnen | Basketbal |
——————————————————————————————————–
Wees er op tijd bij en schrijf je direct in voor de clinic van jouw keuze! Moeite met kiezen? Dan mag je je natuurlijk ook voor meerdere clinics inschrijven!
Datum: dinsdag 16 augustus
Tijd: 19:00 – 20:00 uur

Clinic Zwemslagverbetering
Tijdens deze clinic voor jong en oud leer je op je eigen niveau hoe je echt snel door het water kunt. Ook leer je hoe je een vlotte start maakt en hoe je een keerpunt optimaal kunt maken. Voor volwassenen ligt de focus op zwemtechnieken. De training voor jongeren zit vol met leuke behendigheidspelletjes. Natuurlijk mogen de volwassenen daar ook aan meedoen als ze willen. De clinic eindigt met een sportieve wedstrijd onderwaterzwemmen, snelzwemmen en estafette.Voor alle leeftijden 
> Direct aanmelden
Datum: vrijdag 19 augustus
Tijd: 19:00 – 20:00 uur

Clinic Kennismaking waterpolo
Waterpolo is een van de vijf disciplines binnen de Olympische sport zwemmen en stond in 1900 voor het eerst op het programma van de Olympische Spelen. Tijdens deze clinic leer je als een ware Olympiër de controle over de bal te krijgen, leer je de juiste waterpoloborstcrawl, zodat je goed met de bal kunt zwemmen, en de eerste speltechnieken. Na de clinic volgt natuurlijk een echt partijtje waterpolo tussen de verschillende teams.Voor alle leeftijden
> Direct aanmelden
Vrijdag 5 augustus van 15.00-17:00 uur
Clinic Snorkelen en duiken

Altijd al eens willen snorkelen of duiken? Dan is dit je kans! Calypso Sport organiseert speciaal tijdens de Abcoude Zomerspelen enkele clinics, waarin je leert snorkelen en de basisbeginselen van het duiken. Ook leuk voor ouder en kind!
Snorkelen is voor alle leeftijden. Duiken kan vanaf 8 jaar.
> Direct aanmelden.

Datum: Dinsdag  19 juli
Tijd: 19:00-20:00 uur

Clinic Badminton
Badminton is een leuke en veelzijdige sport en de snelste racketsport ter wereld. Tijdens deze clinic leer je meer over de juiste badmintonslagen en spelposities. Na de clinic kun je het geleerde direct in de praktijk brengen tijdens enkele wedstrijdjes.Voor tieners van 16 jaar en volwassenen.
> Direct aanmelden
Datum: Maandag 18 juli 19:00-20:00
Clinic Basketbal voor volwassenen
Onder leiding van voormalige basketbalprof Henk van Norel leer je de kneepjes van het basketbal en kun je dit tijdens enkele wedstrijdjes meteen toepassen. Heb je zin om elke week lekker een balletje te schieten en een partijtje te basketballen? Kom gezellig langs. Met of zonder ervaring. In deze clinic trainen dames en heren gezamenlijk, maar door het jaar heen zijn er een aantal fanatieke dames en heren die nog wel wat versterking van jou kunnen gebruiken.> Direct aanmelden
Datum:
Tijd: 

Clinic Kleurenturnen
Leren turnen met veel variatie en persoonlijke uitdaging op je eigen niveau. Tijdens deze clinic maak je kennis met de verschillende bewegingsmethodieken die maken dat je groeit in kracht, lenigheid en coördinatie. Zo leer je bijvoorbeeld een handstand, radslag, flikflak, koprol, salto en handstandoverslag nog beter te doen.Voor meisjes en jongens van 6 tot 16 jaar.
> Direct aanmelden
Deel via Facebook Deel via Facebook
Tweet Tweet
Stuur door Stuur door

Het Sporthuis Abcoude is gerealiseerd door: de Stichting Zwembad Abcoude en de Stichting Abcoude Sport in samenwerking met de gemeente De Ronde Venen en met de hulp en (financiële) steun van vele inwoners, organisaties en ondernemers.

Stichting Zwembad Abcoude
Kamer van Koophandel: 411 86 868 • IBAN: NL89 INGB 0005 9919 51

Facebook
Website
Twitter
Email