Welkom bij Calypso Sport

In het Sporthuis Abcoude

Bij Calypso Sport in Het Sporthuis Abcoude kun je zwemmen, sporten en nog veel meer.

Van Ouder en Kind zwemmen tot Seniorenzwemmen, voor elke leeftijdsgroep hebben we activiteiten. Wij zijn houder van de Licentie ZwemABC van de Nationale Raad voor de Zwemveiligheid en werken met vakkundig opgeleide, gediplomeerde en ervaren instructeurs.

Doordeweek gymen de kinderen van de basisscholen er in de sportzaal, waar ook de verschillende sportverenigingen hun favoriete sport beoefenen. Ook worden in de sportzaal diverse activiteiten georganiseerd.

Voor diverse groepen zijn er verder overdag en ‘savonds activiteiten zoals aquarobics, aquavitaal, ouder en kind zwemmen, zwangerschapszwemmen en nog veel meer.

Ook is er voldoende plaats voor de zwem- en duikverenigingen.


De Activiteiten in Het Sporthuis Abcoude

Banenzwemmen

In het zwembad kun je ‘s ochtends om 7 uur al terecht om banen te zwemmen. Verder is er voor de banenzwemmers lunchzwemmen en ook in de avond kan er banen gezwommen worden.

Zwemmen voor zwangeren

Verantwoord prenataal zwemmen de beste sport als je zwanger bent.
Je kunt dat afsluiten met even heerlijk ontspannen in 1 van de 2 bubbelbaden.

Ouder en kind zwemmen

Er is toch niets leuker dan met je baby of peuter samen wennen aan het water. Onder deskundige begeleiding leer je je kindje de eerste zwemvaardigheden.

Aquafitness

Bewegen op muziek in het water. Zowel overdag als ‘s avonds hebben we deze pittige activiteit. Verschillende nivo’s, dus voor iedereen.

Trimzwemmen

Verbeter je conditie en verbeter je techniek, dat is kortweg het doel van trimzwemmen. Daarnaast is het vooral ook heel gezellig.

De Meerkoeten

Bij zwemvereniging de Meerkoeten kun je trainen voor wedstrijden zwemmen en waterpolo