Haal in 2 weken je A diploma , in 3 dagen je B diploma en in 4 dagen je C diploma bij Calypso Sport in Het Sporthuis Abcoude

 

Elke Schoolvakantie houden we vakantiecursussen. De korte schoolvakanties zoals de herfst en de voorjaarsvakantie houden we alleen 3 daagse B- en 4 daagse C-cursussen.

In de mei- en zomervakantie houden we ook A cursussen van 2 weken voor beginners en 1 weekse A cursussen voor gevorderde zwemmers.

De lessen duren 4 uur. We zwemmen daarvan 3 x een uur en houden 2 x een half uur pauze. Tijdens de pauze eten en drinken de kinderen. De ouders brengen de kinderen naar de les, gaan dan weg  en komen een kwartier voor het eind van de les weer terug om van dichtbij het laatste deel van de les te zien. Alle volledige A cursussen hebben diplomagarantie*, dat betekent dat als je aan het eind van de cursus nog niet mag afzwemmen, je gratis dooroefent tot je wel zover bent.

 

In 2 weken je A diploma (€1025,-)

Details

De 2 weekse snelcursus is 14 dagen elke dag les van 09:00 tot 13:00 uur.

Het diplomazwemmen vindt plaats op vrijdag in het laatste uur van de les, hier mogen de ouders (en opa & oma) komen kijken.

Voor wie is de 2 wekensnelcursus geschikt? Voor alle stoere kinderen vanaf 5 jaar die watervrij zijn en dus niet bang voor water. Die graag springen, spetteren en onder water durven. Je hoeft nog niet te kunnen zwemmen, maar als je al zwemles hebt gehad is dat een voordeel.

Gevorderde zwemmer? Ben je een gevorderde zwemmer, heb je al een tijdje zwemles gehad, dan is het wellicht mogelijk om in slechts 1 week je diploma te halen, in een Versnelde Eindfase (€495,-).

Ben je geïnteresseerd? Schrijf je kind dan nu in via onze website. We nodigen jullie dan uit op een introductiemiddag waar we kijken of de cursus geschikt is. De 2 weekse snelcursus A heeft diplomagarantie*, dat betekent dat als je aan het eind van de cursus nog niet mag afzwemmen, je gratis dooroefent tot je wel zover bent. De Versnelde Eindfase heeft geen diplomagarantie.

In 3 dagen je B diploma (€225,-)

Details

De B cursussen zijn op 3 opeenvolgende dagen, van 9:00 tot 13:00 uur. De dag erna, op vrijdag middag, is het afzwemmen.

De snelcursus B heeft diplomagarantie*, dat betekent dat als je aan het eind van de cursus nog niet mag afzwemmen, je gratis dooroefent tot je wel zover bent.

Ben je geïnteresseerd? Schrijf je kind dan nu in via onze website. Naast het bezit van een A diploma zijn er geen specifieke eisen voor de B snelcursus. Houd er wel rekening mee dat 4 uur in het zwembad erg intensief is.

In 4 dagen je C diploma 9 (€295,-)

Details

De C cursussen zijn op 4 opeenvolgende dagen, van 9:00 tot 13:00 uur. De dag erna, op vrijdag middag, is het afzwemmen.

De snelcursus C heeft diplomagarantie*, dat betekent dat als je aan het eind van de cursus nog niet mag afzwemmen, je gratis dooroefent tot je wel zover bent.

Ben je geïnteresseerd? Schrijf je kind dan nu in via onze website. Naast het bezit van een A en B diploma zijn er geen specifieke eisen voor de C snelcursus. Houd er wel rekening mee dat 4 uur in het zwembad erg intensief is.

Klik op OctoHank om in te schrijven

*De diplomagarantie geldt alleen wanneer alle eventuele gemiste lessen zijn ingehaald voor het einde van de cursus.