Tijdens de snelcursus zijn de kinderen meerdere uren achtereen in het zwembad aanwezig. De zwemoefeningen worden onderbroken met 2 pauze’s van 30 minuten zodat de kinderen hun meegebrachte eten en drinken kunnen nuttigen. Tijdens de pauze zitten ze op de bank of stoeltjes langs het zwembad met hun badjasje aan. De ouders brengen hun kind naar de les, gaan dan weg en komen 10 minuten voor het einde van de zwemles terug om de vorderingen van hun kind te bekijken. Eventueel is er nog de mogelijkheid om aan het einde van de zwemles contact te hebben met de zweminstructeur(trice).

Aan het einde van de cursus wordt er gezamenlijk afgezwommen voor het A-diploma. Kinderen die nog niet het A-diploma kunnen kosteloos door oefenen onder de voorwaarden van de diplomagarantie. De kosten voor de snelcursus is €925,- De soort snelcursus waar uw kind kan deelnemen hangt af van de introductiedag waar we de kinderen definitief indelen in de snelcursussen.

De prijs voor de volledige A Snelcursus is € 925,- inclusief diplomagarantie* 

De 3 maandencursus is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en is een 4 uurs snelcursus op zaterdag of zondag.

 

Augustus/ september 2024

Zaterdag Start 31 augustus 2024 Alleen reserveplekken beschikbaar 11:00 – 15:00 uur
Zondag Start 1 september 2024 Alleen reserveplekken beschikbaar 11:00 – 15:00 uur

Is je voorkeurstijd vol? Je kunt eventueel geplaatst worden op de reservelijst. Stuur dan even een mailtje naar info@calypsosport.nl. Mocht er een uitvaller zijn nemen we contact met je op.

 

December 2024

Wil je een plekje op de reservelijst voor een eerdere startperiode? Stuur dan even een mailtje naar info@calypsosport.nl

Zaterdag Startdatum nog niet bekend Open voor inschrijving 11:00 – 15:00 uur
Zondag Startdatum nog niet bekend Open voor inschrijving 11:00 – 15:00 uur

 

Zwem je al bij ons? Of sta je al ingeschreven? Dan hoef je niet een nieuw formulier in te vullen. Een mailtje sturen volstaat. Dat scheelt weer inschrijfgeld.

*De diplomagarantie geldt alleen wanneer alle eventuele gemiste lessen zijn ingehaald voor het einde van de cursus.