Zwem4daagse in Het Sporthuis Abcoude. Blijven zwemmen voor plezier en veiligheid.

Doe je mee?

Ben jij de “waterrat” met minimaal A diploma, die er nooit genoeg van krijgt om in het water te zijn?

Van maandag 24 t/m vrijdag 28 juli 2022 organiseert CalypsoSport voor de 2e keer de Zwem4daagse in Het Sporthuis Abcoude, Geinplein 3 Abcoude.

De Zwem4daagse is een sportief evenement waarmee kinderen gestimuleerd worden om te blijven zwemmen, zodat ze ook na het behalen van het zwemdiploma veilig zijn in en om het water. 

Nederland is een echt waterland, we leren zwemmen voor onze veiligheid in en om het water. Voor kinderen is het belangrijk om ook na het behalen van het zwemdiploma vaak te zwemmen en de aangeleerde vaardigheden te oefenen. Plezier en veiligheid gaan prima samen.

Daarom organiseert CalypsoSport in Het Sporthuis Abcoude van maandag 24 t/m vrijdag 28 juli 2023 de Zwem4daagse. Het is een sportieve activiteit om samen met vriendjes, familie of klasgenoten aan mee te doen. Zwemmen en bewegen in het water is ook nog eens leuk en supergezond. 

Afstanden

Tijdens de Zwem4daagse zwemmen de deelnemers 4 dagen een afstand van 250m (t/m groep 8) of 500m. Als beloning voor hun prestatie krijgt iedereen op de laatste dag een medaille. 

Het hele jaar door worden er op verschillende plekken in het land een Zwem4daagse georganiseerd vooral in de maanden juni, juli en oktober. Dit seizoen zullen ruim 60.000 mensen in Nederland deelnemen. 

Meedoen 

Schrijf je hier in.

De zwemtijden zijn 17:00-19:00 uur. (Op vrijdag alleen van 17:00 – 18:00 i.v.m. medaille uitreiking)

De kosten voor deelname bedragen €10,00 per persoon. 

Op maandag 24 juli zal om 17:00 het startsein van de Zwem4daagse gegeven worden.