In Het Sporthuis Abcoude

Bij Calypso Sport in Het Sporthuis Abcoude kun je zwemmen, sporten en nog veel meer.

Van Ouder en Kind zwemmen tot Seniorenzwemmen, voor elke leeftijdsgroep hebben we activiteiten. Binnenkort vind je hier een overzicht van de wekelijkse activiteiten.
Schrijf je snel in, bij plaatsing houden wij de volgorde van inschrijving aan.

Voor diverse groepen zijn er verder overdag en ‘savonds activiteiten zoals Aquavitaal, Aqua Bootcamp, Aqua Power Deep, Thai fit water combat, ouder en kind zwemmen, zwangerschapszwemmen en nog veel meer.

Ook is er voldoende plaats voor de zwem- en duikverenigingen.

De Activiteiten in Het Sporthuis Abcoude

Banenzwemmen

Maak een reservering knop

In het zwembad kun je ‘s ochtends om 7 uur al terecht om banen te zwemmen. Verder is er voor de banenzwemmers lunchzwemmen en ook in de avond kan er banen gezwommen worden.

Zwemmen voor zwangeren

Maak een reservering knop

Verantwoord prenataal zwemmen de beste sport als je zwanger bent.
Je kunt dat afsluiten met even heerlijk ontspannen in 1 van de 2 bubbelbaden.

Ouder en kind zwemmen   

Maak een reservering knop

Er is toch niets leuker dan met je baby of peuter samen wennen aan het water. Onder deskundige begeleiding leer je je kindje de eerste zwemvaardigheden.

Aquafitness

Bewegen op muziek in het water. Zowel overdag als ‘s avonds hebben we deze pittige activiteit. Verschillende nivo’s, dus voor iedereen. Klik hieronder bij de details en zie de verschillende vormen die we aanbieden. Daar kun je je les ook reserveren.

Vrijzwemmen

Kom gezellig met je vrienden vrijzwemmen! Tijdens het vrijzwemmen zullen er matten en ander speelgoed klaar liggen om er een gezellige middag van te maken.

De Meerkoeten

Bij zwemvereniging de Meerkoeten kun je trainen voor wedstrijden zwemmen en waterpolo