Verspreid de feestvreugde met onze tweede editie van de 3-in-1 Games, waar kinderen samenkomen voor een onvergetelijk sportfestijn! De kinderen maken kennis met maar liefst 3 verschillende sporten op één dag. Met de enthousiaste verenigingen tot aan de creatieve spelletjes in De Sprong, biedt ons programma een mix van plezier en beweging. In een inclusieve en gezellige sfeer ontdekken de kinderen de kracht van teamwork en vriendschap. Geef ze een feestseizoen vol lachen, spelen en samenzijn, waar elke activiteit een herinnering creëert die nog lang zal nagalmen. Schrijf je in voor een 3-in-1 Games, wij hebben er in ieder geval allemaal zin in!

Programma per dag

Dag 1 – 28 december – donderdag

09:00 tot 12:00

Hockey

Gym- en springparcours

Vrijzwemmen

Spelletjes

Dag 2 – 3 januari – woensdag

09:00 tot 12:00

Voetbal

Hockey

Vrijzwemmen

Spelletjes

Dag 3 – 5 januari – vrijdag

09:00 tot 12:00

Basketbal

Waterpolo

Zwemmen

NVT

Leeftijdscategorie

Leeftijd

Dag 1

Dag 2

Dag 3

5-6

20

20

7-8

20

20

9-11

20

20

40

12-15

20

Kosten deelname

  • Deelname aan 3-in-1 Games per dag is EUR € 5,-

Inschrijven

Maak een reservering knop

Schrijf hier in. Let op: Er is beperkt plaats dus wacht niet te lang.

Op de dagen zelf.

Fysiek inchecken tussen 09:00 en 09:20 bij de receptie in Het Sporthuis Abcoude, per leeftijdscategorie krijgen de kinder een gekleurde armband.

Tijdens het inchecken wordt de ouders verwezen waar de kind zullen starten en einigen met de 3-in-1 Games.

Start programma 09:30

Einde programma 12:00

Ouders wordt verzocht om vanaf 11:45 aanweig te zijn hun kinderen op te halen.

Programma per sport

Hockey

Ontdek de magie van zaalhockey met onze speciale kinderprogramma’s. Laat je kleintjes groeien met leuke trainingen, waarin ze niet alleen hun hockeyvaardigheden leren, maar ook vriendschappen sluiten. Maak kennis met het razendsnelle spelletje dat zaalhockey heet! Scoren, dribbelen, pasen via de balk en gave trucjes. Plezier, veiligheid en samen leren staan voorop. Jij brengt je zaalschoenen. Onze toegewijde coaches staan klaar om een inspirerence en veilige omgeving te bieden. Voor sticks, bitjes en scheenbeschermers wordt gezorgd.

Gym- en springparcour

Ontdek de vreugde van beweging met onze dynamische gym- en springparcours voor kinderen! Laat je kleintjes hun energie kwijt terwijl ze springen, klimmen en balanceren in onze uitdagende omgeving. Onze ervaren trainers begeleiden hen bij het ontwikkelen van motorische vaardigheden en zelfvertrouwen. Lekker klimmen en klauteren op een uitdagend gym- en springparcours. De oudere kinderen doen ook leuke tikspellen (de leukste variant: de GEHEIME sleutel!) waarbij je over toestellen klimt en springt en aan de touwen mag slingeren.

Voetbal

Voetbal is de grootste sport van Nederland, iedereen heeft wel eens een potje gevoetbald of een wedstrijd op TV gezien. Deze clinic is zowel voor kinderen die die nog nooit hebben gevoetbald als voor kinderen die al kunnen voetballen en misschien zelfs al lid zijn van FC Abcoude. We starten met eenvoudige en uitdagende oefeningen, één op één duels en techniek. We oefenen de Akka, de Panna, de Schaar en een rondje rond de wereld en zullen afsluiten met een miniwedstrijd. De clinic is onder leiding van ervaren trainers en voetballers die aan FC Abcoude verbonden zijn. Schuilt er een verborgen talent in jou of wil je gewoon lekker voetballen? Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt.

Basketbal

Probeer jij weleens vanaf je stoel in de klas een propje in de prullenbak te mikken? Bij basketbal kun je veel leuke trucjes met de bal uithalen. Ontdek de opwinding van basketbal met onze kindvriendelijke les. Leer essentiële vaardigheden, maak nieuwe vrienden en ervaar teamwork op het basketbalveld. Geef je kinderen de kans om te stralen en plezier te hebben terwijl ze hun passie ontwikkelen voor deze geweldige sport. Kom zelf ervaren hoe tof deze teamsport is.

Waterpolo

Vind je zwemmen leuk en wil je graag een balsport beoefenen? Dan is waterpolo echt een sport voor jou! In teamverband, samen met de bal oefenen en wedstrijden spelen! Leren hoe je echt hard door het water gaat! Wie kan het hardst gooien en wie maakt het mooiste doelpunt?! Waterpolo is een uitstekende sport om sterker te worden en een goede zwemconditie te krijgen! Onze energieke programma’s laten ze niet alleen kennismaken met de spannende aspecten van teamsport, maar ook met de cruciale zwemvaardigheden.

Zwemmen

Wat kan je allemaal doen in het water? Wij gaan het je leren! Snel zwemmen en onderwater zwemmen! Survival en zwemvaardigheid. Leer ze belangrijke overlevingstechnieken in he water, afgestemd op hun leeftijd en vaardigheden. Onze ervaren instructeurs maken leren leuk en boeiend, terwijl kinderen zelfvertrouwen opbouwen. Alles komt voorbij!

Vrijzwemmen

Duiken, springen, bommetje bovenwater, onderwater onder de mat, over de mat. Spelen, ravotten, genieten. Dompel jezelf onder in een oase van plezier tijdens het vrijzwemmen. Laat jezelf ontspannen en geniet van verfrissend duiken en speelse wateractiviteiten. Of je nu solo zwemt of met vrienden, ons vrijzwemmen biedt de perfecte ontspanning uit de dagelijkse drukte. Vrij zwemmen is superleuk!

Spelletjes in de Sprong

Heb je nog geen zwemdiploma? Dat is helemaal niet erg! In De Sprong zijn er genoeg spelletjes om samen met de andere kinderen te kunnen spelen. De spelletjes zijn beschikbaar gesteld door de Stichting Feestelijkheden Abcoude.