Let op, Wegens een blessure van onze aquafitness instructrice vervallen al onze aquafitness lessen tot minstens 19 april 2024. Er wordt nog gezocht naar een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Aqua Power Deep is een AquaFitnessles waarbij gebruikt gemaakt wordt van een wetbelt, omdat we zonder bodemcontact werken. Het is een zeer intensieve training (zonder impact op de gewrichten) voor het hele lichaam. Met name de rompspieren zullen enorm versterkt worden.

Op uitdagende wijze wordt door middel van verrassende choreografieën gewerkt aan spierbalans. Alle spiergroepen in het lichaam komen elke les aan bod en ook de coordinatie zal niet achterwege blijven! We werken onder andere aan kracht, uithouding, snelheid en flexibiliteit! Enjoy!

woensdag 19:00 – 20:00

Kosten: € 7,95 per keer, 12 badenkaart is € 79,50

Let op: We gaan ook in de schoolvakanties door op deze tijd !

Namens Marlies, de instructeur, vragen wij u om van te voren te reserveren. Het enige wat u hoeft te doen is op de blauwe knop klikken, of gebruik te maken van het scherm rechts op de pagina. Hier kunt u eenmalig een account aanmaken en daarna kunt u altijd makkelijk een reservering maken. 

Maak een reservering knop